sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syksy on tullut
7 kommenttia:

kati kirjoitti...

Itse en pidä syksystä,koska se tietää talven tuloa, mutta kauniit kukkasesi näyttävät kyllä todella kauniilta. Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle :)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Minä tykkään syksystä ja sen ihanista väreistä. Kivaa uutta viikkoa-kauniiden asetelmiesi keskellä!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hei taas! Mikäs kumma siinä nyt sitten vaivaa kommentoinnissa kun mulla ei pitäis sitä "ropottia" lainkaan olla. Tosin oma kone tökki koko viime viikos ja nyt pelaa tämä googlegrome..miten se nyt kirjoitataan?Toinen selain ei kylläkään toimi kunnolla. Kiitos kun kurkkaat blogiin. Yritän katsella löydänkö vikaa! Kivaa uutta päivää ja tapaillaan.

maija kirjoitti...

hauskan näköisiä syysistuksia;) ollaan onnellisia neljästä vuodenajasta, kun saadaan vaidella eri kukkasia.
kiitos kysymästä! joskus kortti syntyy parissa tunnissa ja joskus menee ihan yön yli, kun ei meinaa tulla mieluista. noiden sopivien kartonkien etsimiseen taitaa kuitenkin kulua eniten aikaa...

Tiinu kirjoitti...

Ihastuttavia syksy juttuja minustakin :) Kiitos vierailusta blogissani ja saa matkia tottakai ;) Kyselemäsi kortti lähti mummolle jo ennen synttäriä ja arvasin täysin oikein että hän ihastui siihen. Mummolleni puutarha on kaikki kaikessa aina.Ihanaa syksyä :)

Mari-Susanna kirjoitti...

OI ETTÄ... ihania syksyisiä kuvia ja upeita syysistutuksia ikkunallasi<3

maija kirjoitti...

kiitos kysymästä pirjo;) ihan se on valmis kukkanen, joka onnettomana ja yksinäisenä pöyri tuolla kukkalaatikon pohjalla. siksi päätin antaa sillekin tilaisuuden tulla esille...